A szakszervezet szerint megsértette a vezetés közben újságot olvasó buszsofőr személyiségi jogait az az utas, aki mindezt rögzítette, és a felvételt átadta a médiának – írja a híradó.hu

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem tudom, ez a szagszervezetis akkor is védené a sofőr személyiségi jogait, ha ő is azon a buszon ül?
Az ilyen felelőtlen sofőröket nem engedném ki a forgalomba ebben a büdös életben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
A busz a hibás! Az a hülye busz! Ha az nem lett volna, sofőr se lett volna, utas se lett volna, oszt probléma se lett volna!!!
Darthon1
@Pálinkafőző Rézüst: Pécsen már dolgoznak az ügyön. Bár most leállította az árverezést a NAV.
zadori istvan
@Darthon1: teljesen igazad van. Sajnos most ilyen feljelentgetős, titokban lefilmezős, lehallgatós időket élünk. Radnóti verse jut eszembe- "apát fiú felad. Gondolom a filmezős utas most jóleső érzéssel dől otthon hátra. Ma ismét sikerült kirugatnom a munkahelyéről - ergó munkahelyet teremtettem.
libero
A felvételen nem látszik a járművezető fizimiskája, nem értem hogyan sérülhettek a jogai !

A szakszervezetis fő-buzgó embert (is!) ki kell rúgni, a cége biztonságtechnikai előírásainak szándékos vétkes megszegése miatt. Védelmébe vett egy olyan viselkedési formát, ami szándékos, tömeges veszélyeztetés!
libero
@zadori istvan: Nem véletlen bakit követett el vezetés közben az "átlagon felüli tulajdonságokkal" (idézetet lásd egy fenti hozzászólásban), de átlagon aluli méretű aggyal (én véleményem) rendelkező sofőr. Olyan tudatos, tartós tevékenységet végzett, ami a vezetésre koncentrálást kizárja.
Sokan játszanak "orosz rulettet" (stoptáblánál nagy sebességgel keresztezik a főút forgalmát, néha megússzák, néha nem. Kíváncsi lennék, lenne-e kedved a rulettező, vagy a védett útvonalon haladó járműben ülni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.