Egy férfit és az ő élettársát gyanúsítja a rendőrség annak az asszonynak a megölésével, akinek a holttestét múlt pénteken találták meg Regenyén.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség internetes oldalán azt közölte: a 34 éves férfit és a 42 éves nőt - a férfi élettársát - "széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást" követően hétfőn egy regenye-szőlőhegyi hétvégi házban fogták el, majd őrizetbe vették.

A büntetett előéletű férfi a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy néhány héttel ezelőtt egy közös italozás során szóváltásba keveredett az 57 éves asszonnyal, akit ezután megütött, megrúgott, majd egy vascsővel halálra vert, testét pedig bedobta egy közeli, használaton kívüli présház ciszternájába.

Mindenszky Nikoletta, a rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére a közleményt azzal egészítette ki, hogy az ügyben folyik a nyomozás, ennek során azt is vizsgálják, mi volt a gyanúsítottak pontos szerepe a bűncselekményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez itten most jól kifejezte magyarul magát! Hülye firkász!

Segítek: Őrizetben a vascsővel halára vert asszony gyilkosai!
batukán
@lópicigáspár: Igazad van, többször el kellett olvasnom, hogy értelmezzem, már azt hittem, én vagyok értelmi fogyatékos...bele olvastam a cikkbe és rájöttem, hogy a hülye díjat, a firkászok gyöngye nyerte.
senkifia68
Az egy dolog, hogy egy másik újság hülye firkásza kontroll nélkül ír amit akar!
De, hogy a propellerre valaki felteszi a hírt ezzel az értelmetlen címmel, na ahhoz kell különleges érzék! A hatodik!!!
lópicigáspár
@batukán: @senkifia68: Hatott a segítség, kijavították az én változatomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.