Örülnek, de bosszankodnak is néhányan a Fideszben, mert a sikeres olimpia után nem lehet olyan könnyen átalakítani a sport állami, Schmitt Pál nevével fémjelzett finanszírozását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Zavarba?
Ezek?
Az kizárt.
Úgy hazudnak a pofánkba, hogy a szemük sem rebben, sőt egy gúnyos apró mosolyra is telik a szájuk sarkából hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kerék: Ne mondj ilyeneket. A magyar foci a legszórakoztatóbb sportág a világon. Legalábbis jót röhögtem hogy nem tudtuk megverni idehaza Izraelt. Vagy inkább sírnom kellett volna? :-((
kerék
@entero: Hát velem sikerült megutáltatniuk a focit,már régen nem néztem meccset.
Bár igazad van , esténként leadhatnának egy-egy meccset, vígjáték kategóriában...ha a fradi játszik akkor akció-vígjáték :D
entero
@kerék: Sajnos azt kell hogy mondjam igazad van. Legutóbb a Debrecen bajnokok ligája selejtezőjét néztem meg, kár volt, a Vidi legalább nyert és jól is játszott. Persze kár is a főtáblára kerülnie bármelyiknek is, mert csak vesszőfutásban lesz részük. A magyar bajnokság harmat gyenge, és ebből nem lehet építkezni. A válogatottban ugyan jó játékosaink vannak, mégsem sikerül kijutnunk már évek óta egy világ vagy Európa bajnokságra. Szomorú.
adrenalink
@entero: De stadionokat építeni ezeknek érdemes! Ugye ez jó, és támogatható ötlet a buggyant favoritodtól?
Dr. Felipe
Magyarország-Izrael 1:1 A világverés meghatározatlan ideig szünetel. Ettől a kisiklástól függetlenül ott leszünk Rióban és a brazilokat saját földjükön zúzzuk szét a Maracana stadionjukban. Vagy nem?
Csizmás Kond
Az olimpiához még annyit, hogy az is már rég ne a sportról a kitartásról szól...és itt nem a pénzes oldaláról megközelítve mondom, hanem a sportszámokkkal kapcsolatban.
ilyen pl a strandlabdázás, tollaslabdázás, motoros mutatványok és sok olyan aminek semmi köze a sporthoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.