A magyar hatóságoknak többet kell tenniük a roma közösségek megvédéséért - hangsúlyozta az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet abban a magyar kormányhoz intézett levélben, amelyet internetes honlapján is közzétett szerdán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

foglaltnick
Mert? Ki bántja őket? Ja, tudom: rendőrségi pszichológusnők, gyerekeiket hazaszállító tanárok, román kézilabdások, sportoló tanulók, 88 éves öregasszonyok no és német nyugdíjasok.

Ezt az értékes közösséget bizony meg kell védeni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@aaronhotchner: Ne hazudtolj le!! Ház építést írtam ha nem tudsz olvasni. A '80-as években a cigányoknak külön volt OTP-s hitelük, és még egyszer írom amit a magyar nem kapott meg!!!
KöBüKi
@ernokiss: De azért valszeg szeretnél olyan alávizelt félanalfabéta lenni.!Mert ami te vagy??? -arra még a magyarban sem állnak kifejező szavak rendelkezésre.!!!
KöBüKi
@sziráki ágnes: Elküldtem az anyagot privibe.!
sza
@KöBüKi: Kösz megkaptam válaszoltam is rá! Kukkancsd meg!
Csizmás Kond
Szerintem is többet kellene tenni, legalább szögesdróttal körbevenni...hamár az áram ilyen drága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.