A legális fémfelvásárlók által is folytatott feketekereskedelemmel indokolja egy fideszes országgyűlési képviselő, miért kellene államosítani a teljes ágazatot. A tét óriási, évi közel 200 milliárdos piacról van szó. A fémkereskedők tagadják, hogy köztük kellene keresni az orgazdákat, és az államosítás elleni érvként a rendszerváltás előtti időszakot hozzák fel.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@KöBüKi: Sorra kerülnek itt még más ágazatok is,nem véletlenül irtam @enteronak hogy óvatosan,mert előbb vagy utóbb szemet vet rá valaki és kész.!!!Mármint a cégére.!!!
kukac50
Jó pénzt hoz a fém gyűjtés és valamelyik Fideszesnek fáj rá a foga.
Bugajakab
Erről jut eszembe, megkérdezik a cigány gyerekeket a suliban,
mik szeretnének lenni, ha felnőnek.

- Én kamatos akarok lenni. Mondja az egyik.

- Én meg vasas. Így a másik.
Csizmás Kond
Az volt a legnagyobb gazemberség amikor a fémbegyűjtést mindenkinek megengedték. Tudott dolog, hogy a vas, a fém nem fán terem, tehát azt csak úgy lehet megszerezni ha valakiét ellopja, mert annyi ócskaság azért nem gyűl össze vásárolt holmikból, hogy abból valaki megéljen.
...a többi csak politika meg butaság...fideszezés meg egyéb
varirmag
Végre ! Már régen meg kellett volna tenni ! Lelopják a csatornát a nyaralókról, házakról,templomokról. Nyáron 40 fok melegben fulladoztunk a villamos, HÉV pótló buszokon mert a kábe tolvajok folyamatosan "dolgoznak ". A köztéri szobrok jó részét már eltüntették !
De félő hogy mégsem lépik meg !!
A fémkereskedők meg ne sápítozzanak, ők azok akik a tolvajoktól megveszik a lopott fémet.
varirmag
Gondolom a cikk írója is érdekelt a fémkereskedelembe azért adott ilyen idióta címet az írásának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.