Világszerte úgy érzik az emberek, hogy még messze van a gazdasági válság vége - derült ki az Ipsos 24 országban, 20 ezer fő megkérdezésével végzett kutatásából. Magyarországon négy százalék között mozog azoknak az aránya, akik kedvező véleménnyel vannak a gazdaság teljesítményéről - mondta az InfoRádiónak Závecz Tibor, az Ipsos véleménykutatási igazgatója.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
Miért?Számunkra itt van vége?
Mi évtizedek óta válságban vagyunk,mert az mindig begyűrűzik ide.
Bezzeg a jólét az sohasem.
Csizmás Kond
@sonderkommando: Képzeld el azokat akik büdös húsból csinálják a szalámit, vagy mittudommilyen izomnövelő szerekkel injekciózzák a disznókat, hogy nagyobbra nőjenek...azok sem eszik meg a saját termékeiket...ilyen a válság is. A bankok amelyek a semmiből adnak kölcsönt nem maguknak kölcsönöznek, hanem annak akinek van pénze és még több kellene.
sonderkommando
@Csizmás Kond: Értem az elvet, illetve a mondandód, csak rosszul esik olvasni.
Csizmás Kond
@sonderkommando: Ahhoz, hogy el tudd kerülni az átverést kell ismert aprólékosan a helyzetet. Az egész válság egy tudatos kapzsiság eredménye, ami ma akkorára nőtt, hogy képtelenek megállítani.
A banksegély nem annak a megsegítése esetleg pénze megőrzése érdekében szól aki hitelt vett fel, hanem azoknak akik a bankok után éltek.
overdose
4%-ék igen az ő körükben akiknek a fizetésük a 16%-os adóval emelkedett nem is kicsit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.