Barack Obama amerikai elnök kijelentette: amennyiben Szíria vegyifegyvereket alkalmazna, a felkelőkkel szemben, ezzel túllépné a határt, és megváltozna a véleménye arról, hogy beavatkozzék-e a válságba.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bórembuk
Ezek az amik idióták, nem tanúltak Afganisztánból, Irakból, Egyiptomból, Libiából - lásd nagykövetük meggyilkolását az iszlám szélsőségesek által.
Szellemileg más kultúrájú népekre akarják erőltetni "demokráciájukat" (ami még itt "nálunk" sem emészthető), nem ment és nem fog menni. Az összes idétlenkedésüknek mi isszuk meg a levét.
Csizmás Kond
"Egyesült Államok nemrég olyan meg nem erősített jelentéseket kapott, "
...és errefel Obama nekiáll fenyegetőzni...mert ugye nem akar háborúzni de ha nincs más kiút akkor kell.
csikknorisz
@Csizmás Kond: Iraknál ugyanígy kezdődött. Elég volt a lerohanásához vegyifegyverekről való pusmogás. Aztán nem találtak semmi olyat. De mindig kell valami ürügy, azt mégsem mondhatják, üzleti érdekből szállunk meg titeket. Hová lenne akkor az áldemokrácia hamis fényének a csillogása?
Csizmás Kond
@csikknorisz: Még ezt is mondta :
"Ez nem csupán Szíriát érintené, hanem valamennyi szövetségest a régióban, beleértve Izraelt és bennünket"
,,,mert ugye ő is a régióban van...már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.