A fiatalok külföldi tapasztalatszerzése nem azonos a Magyarországról történő elvándorlással - hangoztatta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken a "Tranzit - Fesztivál a határon" közéleti rendezvénysorozat előadójaként.

A miniszterelnök-helyettes, aki Papp Magornak, a Magyar Rezidens Szövetség elnökének és Kovács Nimród üzletembernek, borásznak a társaságában folytatott kerekasztal-beszélgetést egyetemista fiatalok előtt, hangsúlyozta: a kormányzatnak mindent el kell követnie azért, hogy a külföldön munkát vállaló fiatalok a tapasztalatszerzés után hazatérjenek.

Hozzátette: ehhez jól kvalifikált munkát igénylő állásokra van szükség, de támogatni kell a fiatalok vállalkozóvá válását, illetve azokat a kis- és középvállalkozásokat is, amelyek fiatalokat alkalmaznak.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Nem csak a fiatalok mennek.Megy az 56 éves kőműves ,az ötvenes burkoló is.Ott még építkeznek.Mindenki, akit csak fogadnak , az megy .Mert itthon nem kellünk.Nincs munka .Nincs semmi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@marlin: mondjuk ha sikerül elérnie hogy kirakjanak az unióból, akkor mint külsős ország állampolgárait, szerintem hazaküldik a magyarokat, de akkor nem fogja megköszönni azt amit ezek az emberek összedobnak neki.és akkor mindegy lesz hogy mennyi a pénze, melyik országban vesz magának szigetet, mindenhol rátalálnak, és a kis barátaira is. úgy látszik a magyar már csak ilyen 50-60 évente megismétlódik ez rendesen. és akkor jön a lámpavas, meg az egyéb nyalánkságok, és ha elborul az emberek agya, akkor a családját sem kímélik sajna.
bra048
Az 1990-es évek elejéig az országban jelenlévő orosz katonák is csak ideiglenes állomáshelyen voltak nálunk, függetlenül attól, hogy öröklakásokban tartózkodtak
országunkban !
vukkocska
elvándorolnak, majd nem jön be, amit elképzelnek, majd visszavándorolnak. Kedves Navracsics úr, ne menjen le főnöke szintjére.
kedwes
@darwin: Merjünk nagyot álmodni! Ők is ezt csinálják oda fenn! Amivel az alattvalókat hülyítik!
KöBüKi
@kedwes: Szerinted van még olyan hülye az országunkban akit ezzel a szakadt vaker dumával hasba lehet akasztani?
bundi
@KöBüKi: hát egy páran kommentelnek itt is( nahát, entero...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.