A válság utáni világban a gazdasági növekedés Európán belüli súlypontja nyugatról Közép-Európára helyeződik át, olvasható a Wekerle Tervben, ami "A magyar gazdaság Kárpát-medencei léptékű növekedési stratégiája" alcímet viseli. A térség történelmi esélyt kaphat arra, hogy egyszerre legyen a munkaalapon dinamikusan fejlődő ázsiai térség és az innováció-vezérelt észak-nyugat-európai fejlődési térség találkozási pontja, olvasható a dokumentumban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Nincs itt olyan nagy lemaradás. Azt kell helyrehozni amit az utóbbi 20 évben elkúrtak!
Csizmás Kond
...nem maradtunk le semmiről...ha egyiket lekéssük jön a másik..
sza
@Csizmás Kond: Mi meg nem győzünk rohangálni utánuk...:)))
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Na látod ez a legnagyobb baj velünk. Olyasmi után szaladgálunk amit úgysem érünk utol.
sza
@Csizmás Kond: Azért az átkosban kis hazánk állt a legjobban a többi szocihoz képest. Nézd meg mi maradt belőle!!! Ez kellett nekünk?
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: Akkor is csak addig, amíg nem a rohanás volt a kitűzött cél. Akkor is amikor már öt évvel azelőtt meghatározták, hogy mit kell elérni akkor sose értük el csak szaladtunk.
Ma is az a helyzet. A fejlett nyugat arra kötelez, hogy versenyezzünk vele, holott nekünk abból csak a hitel meg az utána maradó részletek fizetése marad, pedig haladhatnánk nyugodtan a saját tempónkban akkor is ugyanez volna a távolság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.