Nem is volt Londonban, de sokmilliós olimpiai jutalmat kapott egy MSZP-s politikus! Nagy László, a szocialisták nyíregyházi elnöke döbbenten vette észre, hogy csütörtök este SMS-ben értesítette a bankja: 13,8 millió forint érkezett a számlájára.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@foglaltnick: Ha el is olvastad volna a cikket, nem írnál ekkora hülyeséget !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Mobil123: Trehány munka!? Olvasd csak el, miként fentebb írtam, mit is csináltak egy aranyérmes edző elismerésével! De hát ott, ezek szerint ezek a dolgok csak nüansznyi, jelentéktelen hibák, hibácskák.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az igazi nagy lászlótól (igen,csupa kisbetűvel) is sajnálom a 13,8 milkát!
jancsipapa
Ugye -ugye ,csőstül jön a baj ,hogy sem itt,sem ott nem Paja az elnök.
Mobil123
@silber13: Most már olvastam amit írtál (bocs, de olyan gépnél ültem ahol nem frissítette be az összes hozzá szólást.) Amikor délután olvastam ezt a cikket, csak azon járt az agyam, hogy miképp lehet eltéveszteni egy utalást, de csak oda jutok, hogy trehányságból. Valóban felháborító, hogy az érmes úszok edzőét egyszerűen kihagyták a jutalmazásból, és majd a legközelebbi valamilyen ünnepélyen majd bepótolják. Szerintem ezt azonnal orvosolni kellet volna, és nem várni a majdanra. Ezek nem nekem nem jelentéktelen hibácskák, hanem trehányság, de hát nem várható ebben az országban más, csak is ilyen szar munka.
foglaltnick
@silber13: Látod, ilyen az, amikor te "elfogulatlanul" kiborulsz - mulattató :DDD
És igen, a szocialisták csaltak a választásnál, amit te mondasz, az csak üres handabanda, de jól mutatja, mennyire féltek a Fidesztől, egyébként joggal. Veszíteni fogtok megint, ez fáj, ugye? :))) Szerelmetes Hibbant Néród elkúrta és el is fogja, nem kicsit - nagyon!

@DR Eric CARTMEN: Nincs mit, igazán nem árt, ha néha nem egymás bégetését hallgatjátok, mikor antifasiszta tiritarka tüntetéseken véditek a szockó milliomosokat meg a buzikat, ahogy példaképetek, a Lotyaszájú Ferenc tezsvír tette volt :))) Az ő idiótaságait szívtátok magatokba, azért beszéltek itt ennyi zöldséget pár tucatnyian és azt hiszitek, mert mindennap elmondjátok, hogy igazatok van, pedig dehogy.

Valóban, erre a szintre nem tudsz felkapaszkodni :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.