A Tárki legfrissebb kutatása szerint a választók fele nem menne el szavani, ha most lennének a választások. Veszített népszerűségéből a Fidesz és az MSZP is. A Tárki Társadalomkutatási Intézet havi rendszeres pártpreferencia-kutatása szerint szeptemberben tovább emelkedett a nem választók aránya, már határozottan több, mint a választók fele, míg csupán a választók negyede menne el biztosan szavazni és tudja is, hogy kire voksolna. Az ezer fő megkérdezésén alapuló, reprezentatív kutatás alapján júliusban az előző hónaphoz képest nőtt a pártpreferenciával nem rendelkezők vagy azt eltitkolók aránya, amely így már stabilan a választónépesség övten százaléka felett van - olvasható a felmérésben.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
... még szerencse, hogy nincs minden hónapban választás, mert akkor ez talán igaz is lehetne:-)))
overdose
Tárki? fidesz találta ki reméljük hogy bukta lesz bárki csak nam e fityesz!Főleg ha bebizonyosodik a 3.6 milliárd kenőpénz!Ki az az 5 ember?( 2000)-ben.
kedwes
Ilyen sokan? Ja, a határon kívüliekkel együtt.
Rézangyal
Engem nem számoltak bele! Én megyek, tevedékek, és szavazok. DE NEM RÁTOK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.