Erősödött az MSZP, mióta Gyurcsány Ferenc kivált a pártból - mondta Hiller István az InfoRádió Aréna című műsorában. A szocialista politikus szerint a Pedagógusok Szakszervezetének országgyűlési vitanapról szóló kérését ültették át parlamenti nyelvre, amikor vitanapot kezdeményeztek a köznevelési törvényről.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Lehet itt háborúzni a számokkal, lehet itt és most erőt fitogtatni, úgy hogy közben szavakkal a másikat gyöngítem, ezek a verbális dolgok csak a hülyékre hatnak. Akinek konkrét elképzelései vannak, azok tudják jól mire megy a játék. A választáson dől el minden...sokaknak lesz meglepetés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@marlin: Mihez képest hát a vasedényhez.
batukán
@kacsa0707: A szél el is tudja fújni a szemetet...az emberek nem várnak a szélre, maguk takarítják ki a hulladékot, ezért fognak más szelek fújdogálni...
kacsa0707
@batukán: Ezzel azért vigyázni kell, mert nem mindenki toleráns , vannak akik gumilövedékkel lövetik és viperával veretik honfitársaikat, ha elakarják fújni a szemetet.
Nakimaga
"Hiller: Gyurcsány kiválása után erősebb az MSZP"
Talán van már perspektívátok is,vagy csak megszokásból próbálkozol!
KöBüKi
Ekkora marhaságot!? A maszop ha nem takaritja el a szarházyval az élen az összes "ikonját",akkor biza 2014-ben is szopni fog.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.