Részben megváltoztatta a jogerős ítéletet a Cozma-ügyben hétfőn a Kúria, és Sztojka Iván harmadrendű vádlott büntetését 8 évről 13 évre súlyosbította.

Az első- és másodrendű vádlott jogerősen kiszabott 18-18 éves szabadságvesztését helybenhagyta a legfelsőbb bírói fórum. A Kúria Sztojka Iván egyik cselekményét testi sértés helyett emberölés kísérletének minősítette.

A Veszprém Megyei Bíróság 2011 júniusában első fokon, nem jogerősen életfogytiglant szabott ki az első- és a másodrendű vádlottra, Raffael Sándorra és Németh Győzőre, a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván pedig 20 év fegyházbüntetést kapott. A fellebbezések folytán a Győri Ítélőtábla idén április 27-én Raffael Sándort és Németh Győzőt 18-18 év, Sztojka Ivánt pedig 8 év börtönre ítélték. A felülvizsgálati eljárást a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ez marha kevés! Még abban az esetben sem lennék elégedett az ítélettel, ha a kiszabott éveket kőbányában kellene nekik ledolgozni kenyéren és vízen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@kamazuka: Ó hogy te milyen úri ember vagy! Említettem én ilyesmit? :-)
sza
@KöBüKi: Gyilkos hajlamaid kissé elrettentőek! Csak azokat rettenti el akiket nem akarsz! Azokat pedig akikre célozgatol nem...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Ha megvalósulna,akkor azokat rettentené el akiket kellene.!
És elég egyértelmüen leirtam,itt célozgatásnak nincs helye.!!!
Semmi gyilkos hajlamot nem érzek magamban,de ott volt a pécsi rendőrnő és hasonló példák.Í! Ha rájuk gondolsz benned ébrednek -az ejnye-bejnyén kivül - egyéb hajlamok.???
sza
@KöBüKi: Ébredeznek, de nem az én dolgom hogy ítélkezzem felettük! Sőt !
KöBüKi
@sziráki ágnes: Egyébként az igazságérzeted hogy van???
sza
@KöBüKi: Óóó az remekül! Bár a hátam lenne így, reggel alig bírtam kimászni az ágyból...! Ha rajtam múlna én is eltakarítanám az ilyen gyilkos mocskokat, de nem a te módszereiddel! De most összekaparom magam megyek a suliba! Később lehet még benézek... Szia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.