Az év első hét hónapjában 1200 milliárd forint többlet halmozódott fel a külkereskedelmi mérlegben. Az exportot a járműgyártás hajtja, viszont az importban jelentősen megugrott az elektronikai eszközök forgalma. Az élelmiszereknél azonban jól áll Magyarország, a búza és a kukorica kiugró adatoka produkált, valamint zöldségből és gyümölcsből jóval kevesebb érkezett külföldről.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
most ez mit jelent? "Az élelmiszereknél azonban jól áll Magyarország, a búza és a kukorica kiugró adatoka produkált, "
egyébként nem a kukorica amiből nagyon kevés lett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@bundi: Hát ezaz, itt picsognak, hogy kurva kevés lett a termés...ere ami lett azt eladják külföldön. Én már nem vágom mit csinálnak.
szaboria1
Érdekes annyira jó lett a termés mégis az árak a csillagos égbe szöktek. A tavalyi kukorica 6000.- ft/q körül volt most meg már 8500.-ft/q és még azt mondták ez még mindig drágulhat.
Nakimaga
Alig 2 hetes jelentésben,sz@rul álltunk a gabonák ügyében a szárazság miatt,erre eladjuk a termésünket,hogy emiatt dráguljon karácsonyra a liszt,cukor,tojás,stb...,mert kiderül,hogy behozatalra szorulunk!Ez is a kormány munkáját minősíti !
Pálinkafőző Rézüst
@Nakimaga: 25%-al több volt a búza termésünk, mint tavaly. Akkor nem kicsit basztak át minket...Kérdés, hogy a gazdák(?) is benne voltak é? Ha igen, akkor hazaárulók...
bundi
@Pálinkafőző Rézüst: részben igazuk van, mert a búza tényleg jó volt, de a kukorica, az nem.
nagyon szépen megindult, de utána amikor a legjobban kellett volna az eső akkor jött az aszály és elszáradt minden. a feleségem falujában majdnem mind takarmány lett.
nyanya001
Sírnak mint a fürdős kurva, milyen kevés a gabona meg a kukorica, aztán
kiderül, nem is olyan kevés, csak a honiaknak nem jut, így marad az áremelés,
hadd dögöljön éhen a szegény ember !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.