Bár jellemzően magasnak tekintjük a hazai élelmiszerárakat, a külföldiek szerint olcsók vagyunk. Ezt megerősítik a statisztikák is. Élelmiszerár-körkép.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Az utolsó mondat a lényeg.
Semmi kifogásom nem lenne a hazai élelmiszerárak ellen,
ha svéd jövedelmem lenne!
marlin
Mihez képest??
A brittek 35000, vagy a németek 34000 eurós átlagkeresetéhez viszonyítva nem olyan magasak, mint ha az én 4000 euró körüli nyugdíjamhoz viszonyítunk!!

EU-s átlagkereset 26800 euro - a magyarok átlagosan 5910 eurót visznek haza
webbulvar.hu/tart/rcikk/d/0/122085/1
human
@QQCSI: Ez állandóan visszatérő probléma. Azt mondják nem vagyunk hajlandóak az ország másik végébe menni, ha ott van munka. Erre azt mondom, akkor a párom mondjon fel a jelenlegi állásában és ott legyen munkanélküli ahol én munkát kapok? Vagy éljünk külön ezzel gyengítve a családi köteléket? Meg mekkora luxus, hogy mindenki saját lakást akar, mikor külföldön a bérelt lakás a jellemző. Csakhogy mindenki fél a hajléktalanságtól ezért akar egy biztos hajlékot a feje fölé. A másik, hogy évek óta mondják, "Mindenki tegyen férre legalább 20 eFt-ot havonta nyugdíjas éveire. Miből? Mindig először a tetőt akarják megépíteni, majd alárakni a falakat. Külföldi példákkal jönnek, hogy az mennyire működik. Könyörgöm, nem hasonlítsuk össze a körtét meg az almát. Teremtsék meg a LÉTBIZTONSÁGOT és akkor az emberek bátrabban költöznek, vagy vesznek fel hitelt. A fidesz szerint a gazdag szűk réteg hazai költekezése fogja beindítani a gazdaságot. Valójában a széles alacsony keresetű réteg költi csak el hazai termékekre, szolgáltatásokra jövedelme legnagyobb hányadát. Később, ha jobb helyzetben lesz az ország, lehet pátyolgatni a jómódúakat, de ez most nem az az idő.
QQCSI
@human: Ezt tudod Te, tudom én és tudja pár millió józan gondolkodású,
szerény körülmények között élő állampolgár...,
de a politikai és egyéb elit réteg fel sem fogja agyilag.
Legfőképpen azért, mert nem is érdekli.
QQCSI
@Disznópofa: Miért ne lenne jó? És még igaz is!
Érdekel engem, hogy egy kiló hús 1.500 HUF,
ha naponta keresek 150.000 forintot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.