Rogán Antal szerint egyoldalú szerződésmódosításban a bankoknak is komoly gyakorlata van, csak ezt korábban az emberek hátrányára tették - a Fidesz frakcióvezetője ezt a szerdán bejelentett kiigazítás bankokat érintő terheivel kapcsolatban mondta az M1 Az Este című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Rogán magatokból kellene kiindulni 2-munkahely?62-éven felül nyugdij+ fizetés:Harrach Péter .Salamon László tirátok nem vonatkozik semmi? Nem mi okoztuk a hiányt? én is bemennék havi 750000-ért aludni a parlamentben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@overdose: Az egyoldalúság az ami tiszteletlenség, a felek közt. A mindenkori kormány hibája akarat gyengesége, az állampolgárok védelmének elmulasztása, a bankokkal szemben, az a jogkör a bankoknak, hogy egyoldalúsághoz juthatnak az állampolgárok rovására, ugyanakkor az állampolgárnak lehetőséget sem biztosít, a módosítás semlegesítéséhez amihez a szerződés megfogalmazásának idejében még nem volt meg. A bankok hitelbírálata a haszon ill profit szerzés célja a hitel egyoldalú profithozása, ha ez nincs biztosítva akkor nem ad hitelt. De itt a hiteladás eleve a bankok csalijaként jelentkezett, volt jelen a hiteladás folyamatában, betűvel aprózó formában. Érthető a bankok felháborodása, ha ez a lehetőség nem az ő részükre van biztosítva, hogy felháborítónak tartják, ugyan úgy felháborító volt a hitelesek részére, a bankok havi törlesztő rész egyoldalú folyamatos növelése, ami a spekulációt segítette amiből a bankok plusz profithoz jutottak.
senkifia68
@marlin: Ha hiányosak az ismereteid, netán még nem jutott el hozzád néhány mai gazdaságpolitikai szösszenet, talán nem kellene osztani az igét!
Esetleg ha átrágnád magad az Államkincstár fogalmán, beazonosítanád a helyét a gazdasági és pénzügyi életben, s ha ezeken túl a szerepét a bel és külföldi tranzakciók és értékpapír forgalomban magad is meglepődnél azon, hogy Matolcsynak mekkora adu van a kezében. Na ez, fogja igazából kiverni a biztosítékot az ÁJEMEFÉKNÉL és Barossóéknál! Tudod a vicces a történetben az, hogy ez ráadásul a németeknek szimpatikus ötlet, oly annyira, hogy a "szőke tehén" is szerényen mosolyogva az orra alatt rábólintott!
kukac50
Nekik se legyen jobb mint a deviza hiteleseknek.
marlin
@senkifia68: Mondok neked (is) kettőt!!
Szél Kálmán I. :)))
Szél Kálmán II.:)))
Na, ez legalább két adu-ász!! :))))))))
Bocs, de nem tudom tovább, - a röhögéstől!!
vukkocska
@nyanya001: Most már értem, miért ilyen szarul vezetik hazánkat. Szegény Orbán Viktornak csak 1 millió forint megtakarítása van, meg 20 millió adóssága. Csak az egykulcsos adón nyer havonta 450.000 forintot. Azért ilyen szarul beosztani egy ilyen magas fizetést, nem semmi. :) Osszon be 47.000- forintot, abból még spórolna is.
vukkocska
@senkifia68: utolsó bekezdésedhez (tegnap 13.11.) bármilyen piti ez a kormány, nem merné megtenni, hogy ne adjon szabad teret az embereknek, hogy hol fektessék be a keresetüket. Ekkora dilettantizmusuk talán még nincs. Az azért annak a ténynek a felismerése - még ha nem is vallják be -, hogy kapkodnak össze vissza, nem is tudják mit kellene tenniük. Ennek a századrészéért már 10 évvel ezelőtt skandallumot hírdettek volna, és mindenki az utcán lenne. Remélem ez már egyszer végre megtörténik nálunk is, hogy nem tűrik az emberek ilyen birkán azt a hihetetlen kizsákmányolást, amit ez a kormány tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.