Nem tartják lehetségesnek a minimálbér és a garantált bérminimum jövő évi emelését a munkaadók a második kiigazító csomag bejelentése után. Indokolatlannak, a jogbiztonságot és a választások tisztaságát veszélyeztető intézkedésnek tartaná az MSZP a központi lakcímnyilvántartás megszüntetését.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nincs fogyasztás a vállalkozóknak nehéz kitermelni a fizetés emelést. Ha nem lesz emelés a munkavállalóknak a megélhetése veszélybe kerül. Az árak emelkednek a rezsi költség emelkedik a Minimálbéres miből fizesse a számláit és miből tartsa el a családját.
Mindenkinek nehéz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@szaboria1: Mikor fogod már végre megérteni hogy ez a gyár a kezdetektől fogva magas színvonalat képvisel? Ráadásul nem az a lényeg hogy minél több embernek legyen munkája? Tényleg nem értem az embereket, bár tegnap a pékségben felejtettük Péter fiam kis kabalaállatát, ami sajna ma reggel már nem volt ott, most szegény keresi, pedig valaki biztos megtalálta, de jobbnak látta hazavinni hiszen az úgy kevesebbe kerül. Arra nem is gondol a szülő sem hogy azt egy gyerek nagyon szerethette és most keresi. Sok minden juttatott az emberek iránti empátiám lassan teljes megszűnéséig.
human
Engem annak idején 4 órában jelentettek be és legalább 8 órát dolgoztam naponta.
szaboria1
@entero: Legyél már tárgyilagos ha nem lenne a termelésed magas színvonalú csak átlagos akkor is itt tartanál?
entero
@szaboria1: A termelés azért magas színvonalú mert van aki ért ahhoz hogy magas színvonalú legyen, piacképes és egyedi. Nem véletlenül 90 % - ban export, nálunk a kínai gagyik nyerőbbek sajnos. Habár amiket mi gyártunk azok nem a bevásárlóközpontokban kaphatóak.
szaboria1
@entero: Láttam ti is olyat termeltek ami külföldön jobban eladható. De azzal csak egyet tudsz érteni, hogy az átlagosoknak sokkal nehezebb ma magyar országon talpon maradni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.