Tízmillió forintért vásárolt kistraktort a Parlament előtti tér karbantartására az Országgyűlés Hivatala. Az általunk megkérdezett kereskedők és kertészek egybehnagzó állítása szerint ez ötször több, mint egy hasonló gép piaci átlagára....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Fanok és fannékok, mi a véleményetek?
10 misiért kistraktor nem túlzás egy kicsit?
Nyuszicsibe
@vukkocska:Fene tudja manapság ezeknél a parasztoakarom mondani gazdáknál !!
eberti
@vukkocska: Ha egyáltalán volt közbeszerzés,az nagyon zárt körű lehetett...
Január
Amikor valaki nem ért valamihez, akkor csinál ilyen vásárlásokat, már csak azért is, mert nem az Ő zsebe bánja. A beszerzőnek/ beszerzést engedélyezőnek, csak egy kicsit kellett volna odafigyelnie, néhány kattintás itt a neten és, - ha még nem is járatos az ügyben - egész jól kiművelheti magát, de ehhez némi elkötelezettség is kellene a munkája minőségét illetően.
Szerintem ez csak a jéghegy csúcsa, odadobnak valamit a népnek, - na , ezen rágódjatok, - s a színfalak mögött megy az igazi pénzszórás.
Hellcat
10 millióért kistarktor amire ugye azt mondták hogy 3 éven belül megtérül! Valamelyik fideszesnek biztos megtérült már most, arról ne is beszéljünk, hogy gondolom a megtérülés után fillérekért megkapja majd valamelyik képviselő aztán eladja pár millióért...
vukkocska
@eberti: meg titkosították 80 évre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.