Az ügyészség politikai koncepciót próbált alátámasztani vádjaival a Hagyó-ügyben - erről tanúskodó bizonyítékokat csatolt ma a peranyaghoz a BKV-peren Regőczi Miklós, a BKV korábbi vezérigazgató-helyettese, a büntetőeljárás egyik vádlottja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@bundi: útóljára az igazság szolgáltatásban minden uralkodó párt befolyásolással van még akkor is ha mindegyik párt ezt tagadja. Ha csupán szakmai jogkörben érvényesülnének a jogok, kötelességek, paragrafusai akkor nem lennének, azok az esetek amik a mai napig borzolják az állampolgárok igazságban vetett hitüket, jogkövető magatartásuk érdemlegességét kétségbe vonni. Ha a szakma és nem a felszínen lévő pártok beleegyezésével, nevezik ki az alkotmánybíróság tagjait, ami kihatással van az igazságszolgáltatás egészére, akkor lehetne a paragrafusokat alkalmazni betű szerinti
értelmezésével, és nem okoskodva más értelmezésben terelni a vonatkozó paragrafust, mert a bíró döntését az igazságnak kell tükrözni, és nem a bírónak kellene megfelelni a párt elvárásának, mint követelménynek a megfelelésnek eleget téve.
marlin
@keresztapa: "Az igazságról elveszett az "i" !! (Hofi)
Valóban, de a független bíróság attól lett független bíróság, hogy a bíró az eset összes körülményeit számbavéve tapasztalata, gyakorlata és lelkiismerete szerint hozza a döntését!!
Tehát nem a bírói függetlenség, hanem mint fentebb hivatkoztam a hatalommal visszaélés és a "delikvens" által is megnevezett kényszervallatás az oka, hogy a "jogszolgáltatás"-ba megrendült az emberek bizalama!!
Vagyis a Pol-Pot és a Pol-Pet rezsimek egymás testvérei lettek!!
Pilóta
"Manapság sokat beszélünk a jog és az igazság kapcsolatáról, az alkotmány szerepéről és az Alkotmánybíróság tevékenységéről. Ez utóbbit sokan védik, de egyre többen kritizálják a munkáját. Mi az igazság a kritikák kapcsán és mi a szerepe ennek a testületnek a magyar közjog rendszerében? Mi a jog és az igazság kapcsolata ma?"
internetfigyelo.wordpress.com/.../dr-bene-gabor-s-jog-es-igazsag-i/
Dr. Felipe
Hát igen, a fideSS még ebben is dilettáns. Még koholt vádakat sem tud kreálni. Idióta tehetségtelen félázsiai rablóhorda az egész fideSS.
marlin
@Pilóta: Ugye itt egy konkrét ügyről beszélünk, amit az ügyben eljáró nyomozó ügyészek hamis bizonyítékokat produkálva - azok alapján - döntöttek a vádemelésdről!!
Most éppen ezek a bizonyítékok látszanak megdőlni!!
Korábban az Alkotmányban voltak az ilyen esetekre vonatkozó fékek, vajon a "Tákolmányban" vannak-e??
Szóval én azt gondolom, hogy egy "Fideszhez közeli" jogász általánosságban elsütött poénjai nem relevánsak egy a "Fidszhez közeli" ügyészek által koncepciók és hamis bizonyítékok alapján folytatott büntető ügyben!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.