A jobbikos elnök vezette költségvetési bizottságnak a módosító indítványaként nyújtják be a megszorító intézkedéseket, így formailag annak nem a kormány az előterjesztője. Vagyis Matolcsy nem vállalja a nevét a csomaghoz. A szavazásban azonban nem vettek részt a Jobbik képviselői. Nyikos László szerint a parlamenti demokrácia megcsúfolása, amit a fideszesek művelnek.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Egy korábbi példa! (a sok közül)
www.youtube.com/watch?v=9d8qfcDOxMk

És akkor asszoggya a kapafogú miss röfi, hogy "le akarják járatni" a fidess-t!!
Van még lejjebb??
kkalman
"A határozatképességhez 14 szavazat kell, azonban mivel egy korábbi javaslat szerint két kézzel is lehet szavazni, így elegendően voltak a fideszesek."
Ez akár egy filmvígjáték egyik jelenete is lehetne, még akkor is ha nem eredeti fityisz ötlet. Ha nem a mai magyar valóság lenne, még nevetnék is rajta.
szaboria1
Mint mindenben előre jól átgondolták a bizottsági helyeknek melyiknek melyik párt legyen a vezetője. Csak meg kell nézni a fideszeseket hova nevezték ki.
overdose
Sunyi? mikor volt egyenes ? betanitott szövegek 2.5 éve úgyanaz, felbújt pénzért mindenkit mert a hatalom a fontos, kitudodnak a sok eltünt milliárdok !
sóher
Ilyen aljas kormány még nem volt ! Szidják a Kádárt de akkor mindenkinek volt munkája,lakása, és nem voltak millomosok (tolvajok) a pártban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.