Közleményben válaszolt a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Haza és Haladás Egyesületnek, amelynek alelnöke, Szigetvári Viktor korábban azt mondta, a CÖF valójában lejárató kampányt indít Bajnai Gordon ellen

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
CÖF:ugasson a fidesznek akik fizetik őket! Nem kell semmiféle szerénység ilyen banda mint a fidesz keményen kell vissza vágni oszt jó napot cölöpös faszok.
alfás
még az utcán vannak,de már kezdődik a marakodás. erre a fidesz!,hátradől,és profitál 14-ben. gratulálok!
jancsik68
A cöf-nek nincs erkölcsi alapja kritizálni a vasárnapi tüntetést,mert ők csak az adófizetőktől el lopott pénzből képesek felvonulni.Kik a CÖF A HATLOM MÖGÉBUJT GAZEMBEREK GYÜLEKEZETE.Nincs arcuk ,bátorságuk kiállni a nyilvánosság elé,.Gátlástalan Orbán segg nyalók.A felvonuláson egy fölösleges ember volt:ROGÁN TONCSI.VIKI bá. nem mert eljönni???
Bugajakab
A FIDESZ-nek nincs már kit küldenie, ezért ment Antónió. De minek?
Ő is zsidó, vagy csak horvát származású?
Nakimaga
A békemenetesek összetétele=CÖF="romungro, lovari, cerhari, gurvari, mašari, khelderaš, čurari, drizdari, sinti, băjás",vagyis Cigány Összefogás Fidesztől kapott jogok alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.