A kormány legutóbbi ülésén elfogadta az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló előterjesztést, vagyis egy újabb "salátatörvényt", amely többek között megteremti az Eurotransplanthoz teljes jogú tagként való csatlakozás jogi alapjait, valamint a gyógyszerhamisítások visszaszorításáról is rendelkezik. Az előterjesztést Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője várhatóan még szombaton benyújtja az Országgyűlésnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Törvényeznek, meg törvénykeznek, miközben a Komáromi (volt) Kórház maradványain vegetáló, eü. rendelő()?) vagy mi, alapból alulfizetett dolgozói az ígéretek ellenére szombat estig sem kapták meg a múlthavi legkésőbb nov. 5-én esedékes fizetésüket!!
A GYEMSZI megtiltotta(?), hogy a sajtónak nyilatkozzanak!!
Napokon belül megkapják fizetésüket a komáromi kórház dolgozói - közölte Török Krisztina, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója az egyik nyilatkozatában, a másikban pedig a kifizetést a kincstári átutalástól tette függővé!! (Fujj!!)
NIL NOCERE Fidess módra!! :-((
És akik ezt szóvá merik tenni, azok(?) veszélyeztetik ezáltal az egyébként zökkenőmentesen működő betegellátást!!
Török Krisztina hangsúlyozta, hogy a kórházak nehéz anyagi helyzete nem függ össze az egészségügyi struktúra átalakításával!!
(KEMMA)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.