Tizenöt műszakot vállal Szabó Rebeka. A Természettudományi Múzeumban húz le tizenöt műszakot az LMP-s Szabó Rebeka. Erről kedd délelőtti sajtótájékoztatóján számolt be a képviselő. Nem hirtelen támadt jószolgálati felbuzdulás motiválta döntését, hanem bírósági határozat. Emlékezetes, hogy idén június tizenegyedikén közel harminc LMP-s szállta meg a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép soroksári központját.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Eljárás indult a résztvevőkkel szemben, és elsőként Szabó Rebeka ügyében született ítélet, százezer forint bírságot rótt ki rá a testület. A képviselő úgy döntött, nem fizet, inkább közérdekű munkával törleszti az összeget."
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Praktikumot nézve tök mindegy, hogy a parlamentben, vagy a múzeumban ücsörög, de ott legalább megspórolja valakinek a munkabérét a múzeum számára.
Gondolom azért a kieső parlamenti óráit nem fogják levonni.
alfás
érdekesen nézett volna ki,sárga mellényben,falevelet söpörve. gondolom,másnak nem nagyon adatik meg a ledolgozás mikéntje.
Pilóta
@Dr.luigilongo60: Gondolom, nem!
S így egy fenékkel megüli a két lovat:-)
bosszants
@Dr.luigilongo60: Kiflizabáló gabika is a parlamenti ciklusa alatt fialt le de megkapta a teljes tiszteletdíját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.