Balog Zoltán már sajnálja mondatát, mely szerint a tanárok alig várják, hogy ne kelljen dolgozniuk. A miniszternek nem állt szándékában senkit sem megbántani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Hm. Késő, Balog. Ez a hajó elment. Eddig is sejtettem, hogy ki vagy valójában, de most magad állítottad ki a bizonyítványodat. Bizony, megbuktál!
NINCS BOCSÁNAT!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Baromarcú, ha tudnád milyen egy pedagógus élete befognád a pofád...
Rézangyal
Hm. Késő, Balog. Ez a hajó elment. Eddig is sejtettem, hogy ki vagy valójában, de most magad állítottad ki a bizonyítványodat. Bizony, megbuktál!
NINCS BOCSÁNAT!
marlin
@Rézangyal: Azt gondolta ez az Isten barma, hogy "egymás között" vannak!!
kerék
Mekkora egy takony ez...vannak ismerőseim, általános/ középiskolai tanárok ...nagyon kevés fizetést kapnak, sokkal kevesebbet mint ami elvárható lenne.
KöBüKi
Menj vissza a cigánysorra te tapló.!Ilyen mondat egy normális emberben meg sem fogalmazódhat,CSAK HA ÚGY IS GONDOLJA!!!
Menj vályogot vetni,ahhoz van elég müveltséged.!!!
kukac50
Ez a barom azt hiszi a tanárok örülnek a sztrájk készültségnek. Annak örülnének ha megfelelő, elfogadható bérért végezhetnék a tanítást,olyan tanítást amit a tanárok becsülettel eltudnak látni,nem olyant amit Rózsika kieszelt és azt akarja ráerőltetni Tőle okosabb tanárokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.