A nemzetgazdasági miniszter szerint az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. A magyar gyerekek fenekén piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek. Ezt japán tudósok mondták neki. Ha nincs, akkor oda kell rajzolni egyet. Játékos, aranyos kistigrisek leszünk. Matolcsy György lakossági fórumot tartott Hódmezővásárhelyen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nemzetgazdasági miniszter szerint a magyar gyerekek fenekén piros pont van. Ha nincs, akkor oda kell rajzolni egyet. Játékos, aranyos kistigrisek leszünk.
Matolcsy feje helyére meg kellene rajzolni egy ...
Szóval azt, ahova a piros pontot akarja rajzolni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@nyanya001: Szia Nyanya. Tudtam volna rajta nevetni, ha nem láttam-hallottam volna ezt a beszédet. Nem nagyon szeretem Szanyi Tibort, de tök igaza van, hogy kár, hogy bezárt az elmegyógyintézet. Egyszerűen döbbenet számomra, hogy ennyire barom ez az ember. Nem tigris ez, inkább majom. Nem kicsi, nagyon nagy.
entero
@vukkocska: Azért Szanyi is elférne ott mellette...
vukkocska
@entero: Szanyinak esze van. A nyersessége miatt nem nagyon szeretem. Írhattam volna azt is, hogy az időnként tahósága miatt.
entero
@vukkocska: Esze van, nyers és tahó, mi az? Mszp politikus...
vukkocska
@entero: mi az, nyers, tahó és esze nincs? Kedvenceid.
entero
@vukkocska: Az enyém volt előbb...:-)) Orbánnak meg nagyon is van esze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.