Ki kell váltani az önkormányzatokat abból az adósságcsapdából, amit a szocialista kormányok okoztak – ezt jelölte meg a kormány céljának Lázár János. A kabinet azt is mérlegeli, hogy mit kezdjen azokkal a városokkal, amelyeknek nincsen kiváltandó hitelük, a kormányszóvivő a Hír TV-ben tett bejelentése szerint a tervek között az is szerepel: kisebb önrésszel szállnának be az európai uniós fejlesztésekbe. A korábban pont a Miniszterelnökséget vezető államtitkár által irányított Hódmezővásárhelyen kezdődtek meg elsőként az egyeztetések az adósságátvételről.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
2010-ben megéltetek ebből a demagóg dumából, de 2014-ben ez
nagyon kevés lesz !
nyanya001
2010-ben megéltetek ebből a demagóg dumából, de 2014-ben ez
nagyon kevés lesz !
kedwes
Talán előbb vissza kellene tenni azt a rengeteg nem az önkormányzati költségekre használt pénzt a kaszákba, amelyet a képviselőtestületek dorbézoltak el! Az elmúlt 22 évben! Függetlenül, a hova tartozás színétől!
Dr.luigilongo60
És ezt pont Lázas ettárs mondja?

Jó vastag ám a bűrke az arcán.
Hellcat
Hát ez nulla...ezt a kutya se hiszi már el nektek csak a birkák bégetnek még rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.