Most kerül a piacra az euró államkötvény. Holnaptól lehet vásárolni a lakosságnak szánt új euró-államkötvény. A Prémium Euró Magyar Államkötvény nevű, hároméves futamidejű, változó kamatozású kötvényt 200 millió euró értékben várhatóan egy éven át, jövő november 20-ig forgalmazzák - derül ki az ÁKK honlapján. A kötvények 2015. december 21-én járnak le, és félévente, júniusban és decemberben fizetnek majd az Európai Unió inflációját - az európai statisztikai hivatal, az Eurostat által közzétett harmonizált fogyasztói árindexet (HICP) - 2,5 százalékponttal meghaladó éves kamatot. Az első, 2013. június 21-én végződő kamatperiódusra a kamat évi 5,1 százalék lesz – derült ki. A kötvényt elsősorban a lakosságnak szánják, de intézményi befektetők és külföldiek is vásárolhatják.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az enyém meg jó helyen ott, ahol van, eszem ágában sincs egy pedofil elmebetegnek adni.
silber13
Én bizony odaadnám, csak az a baj, nekem otthon, a turul díszítette jurta fiókjában mindössze néhány mongol Tugrikom van,, Ha az Vitéz Belizárunknak elég? Nos, akkor szavazza meg adományom - némely kumisz elfogysztása után - a Nagy Nemzeti Hungarista Hurál! Hurrá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.