Több mint 1,8 millió lánynak és asszonynak van ma állása, 1992 óta nem volt ilyen magas ez a szám. 100 nőből 53 dolgozik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"A Nemzetgazdasági Minisztérium KSH-adatokra hivatkozva..." innentől kezdve kit érdekel, miket írnak. Ez például: hányan dolgoznak ebből közmunkásként pár hónapot mindössze?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
És ez sok? hol van a 250-ezer akik kiestek az adózók közül!
KöBüKi
Marhaság.!Több nő dolgozik mint férfi???
Pálinkafőző Rézüst
@turul72: papíron van. Ahogy @QQCSI: írta: "A Nemzetgazdasági Minisztérium KSH-adatokra hivatkozva..." innentől kezdve kit érdekel, miket írnak. " Teljesen igaza van, a KSH a fidesz utasításaira adja ki a fidesz által küldött adatokat! Ez ma a KSH!! Egy régi cimborám dolgozik ott, hányingere van az egésztől, de sajna nem talál egyenlőre másik helyet. Ráadásul abszolút titokban keresgél, ha kitudódna, másnap már nem kellene bemennie. És senki nem beszélget senkivel, csak abszolút blőd dolgokról, mert nem tuják, hogy kik a téglák. Márpedig a vezetőség naprakészen tudja, hogy miről beszélgetnek. Új Magyarország! Köszönjük, elvtársak!
Hajrá magyarok!
nyanya001
20 éve (alatt ) összesen nem hazudtak annyit mint most 2 és fél éve !
turul72
@Pálinkafőző Rézüst: tapasztalatom van a KSH-ról. Korábban egy elég nagy fürdőszoba szaküzletben dolgoztam. Minden évben megjelent egy nyugdíjas mami a KSH-tól, és ugyanazoknak a termékeknek az árára volt kíváncsi, mint egy évvel korábban. És minden évben CERUZÁVAL töltötte kia a nyomtatványokat, mondván, hogy majd összevetik a többi kereskedő adatával, és úgy írnak végleges összegeket. Sajnos ennyire hitelesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.