Vasárnap a fővárosi Kossuth téren tartott Tömegtüntetés a nácizmus ellen elnevezésű demonstráción a résztvevők több tucat papírból készült és a helyszínen osztogatott magyar zászlót megtapostak és széttéptek - ismertette Dúró Dóra a Jobbik szóvivője. Az ellenzéki párt felszólítja a rendezvényen felszólaló pártokat, hogy ítéljék el a "magyarellenes cselekedeteket". Dúró Dóra szerint a tömeg számára a helyszínen hurkapálcából és papírból készült nemzetiszínű zászlókat osztogattak és ezen zászlók közül több tucatot a tömeg a tüntetés idején és azt követően megtaposott és széttépett. A Jobbik szóvivője a sajtótájékoztatóján fel is mutatott egy kettétépett zászlót. A párt szerint a tüntetésen résztvevő "magyarellenes nagykoalíció" tagjainak "legalább olyan vehemenciával kellene elhatárolódniuk ettől a cselekedettől", mint ahogy azt Gyöngyösi Márton kijelentése miatt teszik.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Ettől a cionista és cionszimpatizáns odacsődített gyülevészhadtól mást el sem lehetett várni.
Kíváncsi lennék hogy az egész heccdélután szervezési szállítási, stb. költségeit milyen szervezetek állták?
Netán közpénzzel is hozzájárultak ehhez a megrendezett tömeghisztériához?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@vukkocska: Először is szennyadókat nem szoktam nézni. Másodszor ha te Hazánk lobogóját tépkeded (Akár gondolatban is.), akkor valószínűleg a kozmopoliták közé tartozol. Akiknek közismerten nem hazájuk van, hanem csak lakhelyük.
lbs
@dubitus: Vidékről - elviekben - ingyen sem a Volán, sem a MÁV nem szállít cionista tüntetésre. De más tüntetésre sem. Vagy mégis?
Nem lennék meglepve.
A tömegközlekedésért felelő államtitkár éppen ma nyilvánította ki a hovatartozását.

Hangsúlyozom, mint szakembert nagyon is becsülöm!
kukac50
Miért a Kossuth téren tüntettek, miért nem a jobbikos háza előtt aki fel merte dobni a zsidó témát?
vukkocska
@lbs: kár.,hogy se iróniád, sem humorod. Épen azért írtam, amit írtam, hogy erre semmi bzonyíték nincs, hogy zárszlót téptek volna, akár én is lehettem volna, pedig ott sem voltam. Sajnálom, ha nem értetted meg, amit írtam.
silber13
@lbs: Azok a katonák is kozmopoliták voltak, meg hazátlanok, akik széttépték a csapatzászlót és mindeki vitt magával egy darabkát? :-))))
keresztapa
@lbs: Bizonyítottak a pártok, hogy a cionista törekvések előbbre való mint az igazság elismerése, milyen vérző megnyilvánulások voltak, mintha nem lenne igaz a kettős M-. ZS
állampolgárság és itt a cionisták magukhoz vonták a lefizetetteket, miért nem álltak ki tüntetéssel mikor Magyarországot gyalázta Simon Peres Zsidó Cionista vezér, azért mert a "terrorista" ország mindent megtehet? Vagy akkor csak Izraeli állampolgár, és akkor csak érzései az elsődleges nem a felvett M polgárság, elgondolkoztat az igazság, ilyenkor melyik az igaz. Szembe áll az ENSZ -EL, Területet foglal el a palesztinoktól, gyilkolja őket, jogos védelem címen, a palesztinok a saját területük védelmében nem léphetnek fel mert akkor ő a terrorista jelzőt ragasztank rá, hol az igazi terrorista" maga a terroristát kiáltók. Szerintem nem a Nemzetbiztonsága itt tét, hanem zsidó érdek védelme, hogy az ország vezető képviselői lehessenek, értesüléseket továbbítsanak
nyilvánosságra hozatal előtt, a piaci érdekeltségüknek, mert az üzlet az üzlet! Terület csere stp. Ami törvényesen létre sem jöhetett volna, de megcsinálták értesültek róla, hogy tehetik, csak nagy visszhangra talált,és vissza,eredeti állapotban. Kíváncsivá tett ez a magyar zászló taposás,hogyan sikkad el, lesz - e ennek magyar hangja. Borítékolva a NEM, mert a tüntetők nem a magyar érdek képviselőik voltak pártok szervezésével, MAZSIHISZ- jelenlétével. Több érzékenységet érdemelne a magyar zászló tisztelete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.