Bajnai Gordon és Mesterházy Attila a korábban meghirdetett ellenzéki összefogást volt hivatott hangsúlyozni a vasárnapi, Kossuth téri tüntetésen, Rogán Antal azonban kifogta a szelet a vitorlájukból - hangzott el az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek vendége volt Magyar Kornélia, a Magyar Progresszív Intézet igazgatója és Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Miért kell pl. a Rogán beszéde kapcsán "hátsó gondolatokat" keresni?? Én végighallgattam és egy komoly, őszinte, üdvözölendő tartalmú és stílusú összefogott beszédet mondott a Rogán!!
Sajnálom, hogy ennek a két intézetnek a vezetői nem a jót, hanem a szarkeverésre alkalmas elemeket "népszerűsítik" az esemény kapcsán!!
human
@marlin: Valamit félreértettél. A Századvég elemzője mondta, hogy így próbálták kifogni a szelet az ellenzék vitorlájából. A Századvég meg tudjuk ki felé hajlik. Bal oldali elemzők is elégedettek voltak Rogán beszédével. Éppen ezzel a jó szerepléssel sikerült az ellenzéki beszédeket háttérbe szorítani.
marlin
@human: Nem!!
Én meghallgattam a Bajnait is - az is "jó volt" és "illett" az alkalomhoz!!
Meghallgattam a Mesterházyt aki szintén "jó volt" és a "sajátjaihoz" beszélt!!
És az Ungvárit is aki a kezdeti zavartság után "kivágta a rezet" és "mindenkihez" szólt!!
Abból, hogy létrejött egy (akármilyen) összefogás egy "gyalázat" megfékezésére (annak elkezdésére) nem szabad "pártügyeket" kreálni!! I
Tegnap a Kossuth téren nem a Fideszről, vagy az MSZP-ről, akár más csoportokról szólt a demonstráció, hanem arról, hogy mi magyarok nem akarunk egy "hétköznapi fasizmust!!
Levendula
rogánné pedig a chukrot lopta el... :)
Vezekelek
Azzal., hogy Rogán megszólalt az egész cirkusz egy kormánypárti tüntetéssé degradálódott:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.