Drasztikusan tovább csökkenti a kormány az állami ösztöndíjasok számát: összesen 10480 hallgató kezdheti meg ingyen (némi röghöz kötésért cserébe) a tanulmányait – ez áll az EMMI tervezetében. A HÖOK kiakadt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Az a pár, ami megmarad, kell a haverok gyerekeinek...
Népszavazást íratott ki a tandíj eltörlésére... nekem Orbán Viktor vállalhatatlan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A népszavazás annó nagyon fontos volt a tandíjról igaz? Jól szembeköptök mindenkit, hazug csaló rablóbanda, élükön a félázsiai középcsatár cigánypáva, meg a kancsal pöttyösvalagú hülyegyerek.
adrenalink
@entero: Havi több mint 2milliós fizetés mellett ez Neked nem jelent gondot! De az egyedülálló tanár ismerősünk csak a saját városában működő egyetem költségeit tudta vállalni a gyermekének, úgy, hogy magyar tanárként magántanítványai vannak, a gyerek kitűnő tanuló, így ösztöndíjat kap... És akkor mi van a minimálbér közeli fizetéssel rendelkező szülők értelmes gyermekével?
entero
@adrenalink: Azért mondom hogy nem jó ez a lépés. Átalakításra szorul az oktatás rendszer, de hozzáértő kezekben.
Gyuri Géderről
Nem Gondolom, hogy a különböző (számomra is tetszetős) jelzőkkel ékesített kormányt kellene szidni.
Annak idején,(2008) vígan nyalta az akkori ellenzék vezérének és sleppjének a talpát,a HÖK és az őket támogató szülők, és szimpatizánsok gyülekezete. Most nem kell nyavalyogni, a megszorítás ellen. Ha nem tetszik a rendszer, meg kell szervezni egy népszavazást, és mindenki vigyen magával egy embert. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Pálinkafőző Rézüst
@Gyuri Géderről: sajnos a fidesz 2/3-os törvényekkel gyakorlatilag lehetetlenné tette a népszavazásokat! Úgyhogy nincs mit megszervezni, sajnos! Ez az Új Magyarország! :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.