A kormányszóvivő szerint a felsőoktatási koncepció ellen tiltakozó szakmai szervezetek azért ellenérdekeltek az átalakításban, mert az új elképzelések alapján csökken a hatáskörük.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

radios45
Giró-Szász szófosó szóvivő elvtárs, a nagy megmondó emberek egyike, csak az a gond nem ért semmihez, azt mondja amit a főnőkei diktálnak.
silber13
Üdvös lenne Girnyó, ha azt ugatnád, amit a kormány dumál, ne pedig a saját hülyeségeidet ontsad!
nemkati
A tüntető szakszervezeteknek "csökken a hatásköre, mert nem kari, hanem szakszinten osztják le a keretszámokat, és így nem lehet majd kari szinten elbújtatni a rosszul működő szakokat. "
Aha. Hát, ha eddig csaltak, akkor ennek véget kell vetni. Csakhogy alaposan kilóg a lóláb. Ahogy mindenütt, de az oktatásban a leginkább be akarják vezetni a központi irányítást. Az mégiscsak tarthatatlan volt, hogy a karok maguk dönthettek a keretszámokról, netán a tananyagról, neadjisten az ideológiáról!
És hát a pénz, az ugye számolatlanul folyt ki a felsőfokú intézményekből, miközben ingyenélők lopták a padokban a napot. Meg is látszik, a képzés színvonala milyen csapnivaló volt. Ott van pl... a izé... na... ez a Matolcsy, ez mire kapott diplomát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.