Szójátéknak szar, poénnak halovány! Így nehéz lesz az áhított 2,5 millió embert összeszedni 2014-re. Bajnai Gordon volt miniszterelnök egy pénteki székesfehérvári beszélgetésen azt találta mondani, hogy 2014-től olyan új politikai rendszerre van szükség, amely megakadályozza a visszatérést a múlt hibáihoz. Még azt is mondta, hogy abban a választási rendszerben, amelyet a Fidesz az országra kényszerít, a változáshoz 2,5 millió vagy annál is több ember szavazatára lesz szükség - tette hozzá. Nem tudjuk, hogy ettől vagy éppen a hétvégi mámortól lelkesedtek be annyira a 2,5 milliótól fényévnyi távolságra álló, kemény 291 Facebook-rajongóra rúgó debreceni hívei, de a legnépszerűbb közösségi portálon egy kivételesen ocsmány fotót osztottak meg. A rendes, bal- és jobboldali magyar ember számára egyaránt hányingert keltő kép szerint a frissen megválasztott, magyargyűlöletéről messze földön híres román miniszterelnököt előbbre tartják, mint az aktuális magyar miniszterelnököt.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"a 2,5 milliótól fényévnyi távolságra álló"...majd idővel kiderül mennyi is az annyi.
A Tündik bündije
Ponyvastílusban megírt, nyíltan s.ggnyaló politikai hangvételű cikk, annyi demagógiával megtömve, amitől szétfeszülnek a sorok. Hogy ki süllyed, és hová, arról pedig inkább hallgassunk.
Dr. Felipe
Ez a civishír, ez nem Mr.20% szócsöve?
silber13
@A Tündik bündije: Mit vártál ettől a laptól? Ne feledd, Mr.20% a ménesgazda.
r20%
Rézangyal
Hogy sikerült Orbánnak idáig süllyedni, ez itt a valódi kérdés !!! Bizony Victor Ponta még mindíg sokkal különb ember, mint a turultojás. Azt is meg lehet nézni, hány embernek tetszik a fenti cikk. 16. Ez nagyon komoly. Grata hozzá. :)))
marlin
Attól, hogy a román miniszterelnök "nem szereti a magyarokat" még rendes román ember lehet!!
(Ceausescu például "szerette a magyarokat" mégis hitvány ember volt!!)
A nagyobb baj az, ha egy magyar miniszterelnök "nem szereti a magyarokat!! Az már jellemhiba!!
Szóval én csak Tamási Áronra hivatkoznák, aki szerint: " Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan!! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.