Magyarország egy szerencsétlen ország, Fekete Györgyökkel, Bayerokkal megvert szerencsétlen ország, és ebben a szerencsétlen országban tüntetnek a mi gyerekeink, akik ellen ez a pszichopata gazember uszít – írja az Örülünk, Vincent? blog.

Én nem tudom, hogyan lehet megmenteni a magyar felsőoktatást. Ez messze túl van a kompetenciámon. Én sokkal de sokkal kisebb tétekben gondolkodom, mint a diákok az utcán. Hogyan lehetne elérni pl. ,hogy az egyetemekre bekerülő matematikus szakos hallgatók alsó ötven százaléka ne vesszen el, hogy a középiskolai hátrányokat le tudják küzdeni, kapjanak egy valódi esélyt?

A folytatás a blogon olvasható >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
zsótika, otthon, szlovákiában tépd a szád, ide ne piszkíts!
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Hiszen tudod, hogy Zsótika mindenféle-fajta disznóságainak jogi következményeit nem más fedezte, mint Meggyes Tamás!
honeykiss
Elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát...ez a manus egy féregnyulvány...
Lordboxer
mégegyszer leírom: B ZS egy szar senki, undorító firkász, de írni nem tud, csak fröcsögni, letetűzni másokat, pedis ő egy aljadék. Ha normális cikket kellene írni, fogalma sem lenne róla, mert nem lehet káromkodni, sárba döngölni azt, aki nem ovi seggét nyalja vele együtt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.