A Veszprém megyei kormányhivatal szerint az eset valójában úgy történt, hogy az iskola fenntartójához, a Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központhoz szülői bejelentés érkezett, amely szerint az iskola egyik tanára tanítás helyett tanórán megengedhetetlen módon rendszeresen politizál és a diáktüntetések apropóján demonstrációra buzdítja a diákokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Minden esetre a Fideszhez kapcsolódik.
human
Tájékoztatták a végzős diákokat a keretszámok jelentéséről, és az aktuális változásokról?
Micsoda világban élünk? Mi köze egy végzős diáknak, hogy hol és milyen módon tanulhat tovább? Tanuljon oszt majd lesz valahogy. Meg miért a tanárok tájékoztatják őket? Nekük mi közük hozzá, meg mit tudhatnak ők erről? Teljesen megértem az a fideszre szavazó szülőt, akit megrémített a tanárok túlzott felelősségtudata és panaszával adott hangot felháborodásának. Sok ilyen emberre van szükség még a világon, valahol máshol.
Az is megérne egy misét, hogy nyelvi órákon miért vallásos filmeket vetítenek a diákoknak nyelvi gyakorlatnak álcázva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.