Ön unatkozó fiatal, elvált apuka vagy zsidó? Óbudai presszóban és a Kazinczy utcában is lehet kocsmázni szenteste. Nézze és kommentelje az Index videóit a Facebookon is!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaj, Pécsen a Berek utcában is sok-sok rendőr vágtatott egy jó pár "józan" alak után. Nesze neked Szenteste.
Zsoel
Őszintén sajnálom azokat, akik így "ünneplik" a karácsonyt, főleg a fiatalokat, akik "unatkoznak". Én még a legvadabb tinikoromban (ami egyébként is meglehetősen szolid volt) sem mentem el soha sehová otthonról december 24-26-a közt, mert ennek az ünnepnek a fogalma számomra mindig is a családdal és az együttléttel volt összefonódva. Tényleg sajnálom mindazokat, akik ugyanezt nem élhették át.
Rézangyal
A hugom tegnap este megtapasztalhatta, egyesek miként ünneplik a szentestét. Az alatta lakók sírva vígadóst, lakodalmast hallgattak totál hangerővel, dübörögtek, kurjongattak, bútorokat tologatak-borogattak, teli torokból üvöltöztek. Mindezt Debrecenben belvárosában, az egyik legjobb lakóövezetben. No comment. Negyed tizenkettőkor hagyták abba, amikor rájuk hívták a rendőrséget.
darwin
És akinek senkije nincs,az miért ne mehetne?Aki egyedül van az megbolondul szenteste otthon .
Vagy aki nem vallásos?Azért ez az ünnep még mindig Jézus születése.Mi sem ünnepeljük Buddha születésnapját.
A gyerekeknek mindig azt tanítottam,hogy aki másképp néz ki,másképp öltözik,másképp gondolkodik mint mi ,az nem hülye,csak más. Miért nem lehet elfogadni,ha valaki más?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.