Az egyre drágább német idősotthonok helyett Magyarországra és a kelet-európai régióba hozzák Németországból a gondozásra szoruló nyugdíjasokat. Már több ezren vannak Magyarországon, és a következő években még jobban beindulhat az üzlet - írja a Guardian.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
De mekkora üzlet ez az Idösek Otthonának...a magyar öregember nem tudja megfizetni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@batukán: világos beszéd!-az egyházak tevőleges távolságtartó gyér jelenléte is zavaró számomra.Valamiféle szűk kör sikkjével publikálják az elegancia keretei közt a prédikáció során,vagy pl az éter hullámain is,de magam körül az élesben tevőleges szolidalitásnak nyomát sem érzékelem.
Mi egy egész fiatal korosztályt exportáltunk akár németországba is cselédnek,ők a nyuggerek egész seregét" száműzték már évtizedes hagyománnyal a mi és más melegebb éghajlatú országok olcsó piacára".Gyakorlatilag ezek az én szomszédaim is.
Minden mester ember nekik dolgozik 5000/órabérért,a közeli kisközért értük van!
Ha nem lenne a multi sorba a közeli kisvárosban,már mi csak zsíros kenyéren élhetnénk!
Köszönjük Orbángatyának!
bundi
@kkalman: mint a múltkor is mondtam:
propeller.hu/itthon/2567049-ukran-nyugdijasok-tomegesen-lepik-at#c671525
ennél a cikknél, az a buta csúnya bajnai megpróbálta kezelni ezt a dolgot:
"Az egyezmény újrafogalmazásával legutóbb a Bajnai-kormány próbálkozott, s 2009-ben hosszas tárgyalások után megszületett az új tervezet. Bár a megállapodás kizárólag a pénzbeli ellátásokról szólt, de mivel az átfogalmazott szerződés életbe léptetése egyben a régi hatályon kívül helyezését is jelentette, az egészségügyi szolgáltatások igénybevételét és elszámolását szintén új alapokra helyezte – volna. A megegyezés azonban – máig nem tudni miért – kútba esett."
csakhát...
majd manó úr megmondja jól, hogy miért is jobb erre szórni az adóforintokat, mint a tanítás támogatására, elvégre ő 1 év alatt lettt a kfki főosztályvezetőjéből akadémikus a jelek szerint.
a forrás:
www.medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/kettos_allampolgarsag__ki_fizeti_a_szamlat_
Csizmás Kond
Németországból ide hozzák a z öreg szüleiket...kik és vajon miért ?
soljanka
Nos ők legalább fizetnek a szolgáltatásért. Mivel a nyugdíjuk az itthoni fizetésekez képest nagyon jó, így költenek is majd jó magyar forintot a jó magas ÁFÁ-s termékekért, -a magyar már szinte alig fogyaszt, így akár jó islehet ez nekünk.
Annál legalábbis jobb, mint a többszázezer kettős állampolgár, akik otthon adóznak, itt meg alanyi jogon potyáznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.