Elkaszálta pénteken az Alkotmánybíróság az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló jogszabályt, mert számos nem átmeneti szabályt is tartalmaz. Ez a törvény teszi lehetővé a választási regisztráció bevezetését, de például a pártállami rendszer vezetői által felvett nyugdíjak csökkentését is. Az Alkotmánybíróság szerint az országgyűlés megsértette saját korlátait a törvény elfogadásával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Rogán: "a Fidesz országgyűlési képviselő csoportja elfogadja az Alkotmánybíróság döntését és a február elején kezdődő időszakban kijavítják majd az Ab által jelzett formai hibákat. Mint mondta, örülnek hogy tartalmi hibákat nem talált az Ab"
Nem is találhatott, hiszen tartalmi szempontból nem vizsgálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manno István
Elkövettem néhány helyesírási hibát az előző üzenetemben, de aki nem tudtata megérteni, annak megpróbálom a vélaményemet mégegyszer megfogalmazni mindenki döntse el a FIDESz vagy az MSzP ártott az országnak? Aki nem hülye el tudja döntani!!!
Pisti271
Kissé távol kerültünk a pofontól, szokott ez így lenni.
Pisti sok van, regisztrációkor feltehetőleg kaptam volna egy sorszámot, így inkább magam választottam egyet. Amit, ha elfelejteném, könnyen megtalálok sőt végső esetben akár ki is számolhatok.
@Manno István: Te bizonyára sokat használod, ez alapján mi lehet ez a szám?
miazavalami
@Manno István: Én már eldöntöttem: Mindkettő!
Pilóta
@Manno István: tegnap 18:39
És Te mire kaptad a doktorid, ha megkérdezhetem:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.