Száznyolcvanmilliárd forintot szedne be a kormány jövőre a feketegazdaság működtetőitől a hétfői Magyar Nemzet szerint. Az egyik legsúlyosabb probléma a bevételek eltitkolása, a számla nélküli ügymenet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Az Usában egy ügyvédet a sivatag közepéig kergetne az adóhatóság, ha minimálbérre lenne bejelentve, mi csak szerényen mosolygunk rajta a hatóságokkal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@radios45: Sajnos, nem sokan értik, hogy az arányokkal van a baj! De mint tudjuk, a legnagyobb szegénység hozza ki, a népből az állatot!
kukac50
Akkor kezdjék a 300 ezer fölött keresőkkel!
varirmag
Tisztelt NAV !
Kéretik begyüjteni a sokmillás autó vásárlóinak valamint a többmillás külföldi utakon résztvevők névsorát !
Szíves figyelmükbe ajánlom még a 4-8 millióba kerülő esküvőket, keresztelőket valamint az évente több kiló aranyat vásárló családokat !
Ha akarják secperc alatt összegyűlhet az előirányzott összeg többszöröse !!!
radios45
@kedwes: Igen így van , én is így látom, már jó apám is megmondta anno /mikor még élt szegény/, akinek van havi 300-400-500ezer ft.os jövedelme, rendszeres fizetése, magas pozícióban van, azokat nem érdekli mi lesz a kisemberrel, a min.bérből, közmunkából, vagy a kis segélyből tengődő nyomorgó ezrekkel, családokkal.
Elnézem néha az M1-en reggelben beszélgető Kdnp-s képviselőket, vagy a FideSS államtitkárokat, megmondó embereket, ezek úgy beszélnek mintha Svédországban élnénk, és évről évre érezhetőbben jobban élne a társadalom nagy része, úgy adják elő az üres dumát.
Bicska nyitogató az is, amikor karácsony előtt Orbánc kijelenti, hogy a 98ezer ft.os min bér nagyon nagy emelés volt, ez az összeg bőven fedezi az éves inflációt +az áremeléseket.
Ennyire hülyének nézik a népet, pont a fordítottja az igaz, ez a 2ez ft. ami nettóban hozzájön 2013-ban a min bérhez, nem elég semmire, nem ér semmit,azt a 2012-évi áremelések rég elvitték már.
Az idei áremelések, ezután jönnek csak majd, sokan elszörnyednek rajta.
A nép a legnagyobb állat, reméljük nem tűri sokáig, ezt a gyarló arrogáns kormánypárti rabló bandát.
kevijenicsaja
@varirmag: Nem a Vaterás házipálinkát áruló kisembert kell megfogni, habár azt könnyű, mert szerencsétlen akart pár ezer forintot keresni a saját munkájával. Menjenek be az autószalonokba, az utazási irodákba, a műkincskereskedők aukcióira, talán sikerül adatokat gyűjteni a későbbi munkájukhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.