A kormányváltás óta 160 ezerrel dolgoznak többen, jelenleg a rezsi tíz százalékkal csökken, miközben a minimálbér és vele számos juttatás pedig növekszik. A szocialisták viszont mindent megtesznek azért, hogy hamis adatokkal manipuláljanak - reagált az MSZP-s Gúr Nándor vasárnap elmondott szavaira a Fidesz szóvivője. Selmeczi Gabriella az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormányok ideje alatt duplájára nőtt a munkanélküliek száma, és megháromszorozódott a háztartások hiteltartozása, akkor viszont sem Gúr Nándor sem pedig képviselőtársai nem emelték fel szavukat. "Csöndben megszavazták" az egy havi bérek és nyugdíjak elvételét, "szemet hunytak" a villany árának duplájára és a gáz árának háromszorosára emelése felett - teszi hozzá.

Forrás: profitline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@entero: Reméltem, hogy olyan iskolába jártál, ahol olvasni is tanítottak, nem csak írni!!
Két napja rám fogtad. hogy "okoskodok" és mindent jobban tudok nálad. ami a mellékelt ábra szerint nem lenne nehéz, de nem igaz!! Vannak olyan dolgok, - és most nem részletezném, - amiket sokkal jobban tudsz nálam!!
Viszont, ha megnézed, itt rajtad(!) (és egy két bérbeírón kívül) mindenki a saját megalapozott véleményét írja!! Te pedig jössz az agitprop dumáddal minden "valóság alap nélkül", és eddig még egyszer sem tudtad megvédeni a "véleményedet"(?)!!
De, ha csak a "te véleményedet" megalapozó MN. c. újságot értve-olvasnád, annak egy korábbi (2011 február-április közötti) cikkében is olvashattál volna az adózói létszám csökkenéséről!!
Szóval szummázva: talán az igazat, igazságot, valót kellene előnyben részesíteni a Fidesz-Kdnp kormány parasztvakító, a "maradékot lelkesítő" hazugságaival szemben!!
De az se jelentene problémát, ha az általad "idetovábbított" hazugságokat megpróbálnád forrásmegjelöléssel beküldeni!! Mert ugye olyan még nem volt, csak a sértődősdi, ha a fejedre olvassák a hazugságokat!!
De látom, most éppen @dzurinda: -ával vagy "elfoglalva", mégis megkérdezem ki mondta neked, hogy a Bajnai miniszterelnök úrnak a kormányzása alatt bármi rosszabb-jobb
volt, és hogy neked naponta nyolcszor dehonásztáló megjegyzést kell írnod a miniszterelnök úrról?? Várom megtisztelő válaszod a forrásmegjelöléssel!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: Hmmm!!
"Szóltam Dancsó úrnak ő meg intézkedett. Nagy dolog."
Nem kisdolog, nagydolog!! :))
entero
@marlin: Amíg a párom van ott, nem fogok alá tenni, mert nagyon szereti a munkáját és a kollektívát. Ha én beleszólnék ott lenne gond mindenkinek, nem akarok cirkuszt. Van ott ez a piszkos pap, aki kikészít lassan mindenkit, és abban reménykedem hogy akik már nagyon orrolnak rá de közvetlenül nem tartoznak az óvodához majd tesznek valamit. Egyébként a mai hírek arról szólnak hogy a felesége igen sok mindent vásárolt az óvoda nevére saját magának, és bizony a pap is hasonló cipőben jár, vagyis úgy néz ki sikkasztott. Talán most kiborul a bili, és megszabadul tőle az ovi. Dancsó meg régi barátom, és elég veszélyes volt a szitu ami miatt felhívtam. Tényleg nem nagy dolog.
bakegya
Az a 160 ezer a te seggnyalóid lehetnek csak,mert a mi falunkba is azok jöttek vissza pestről,de még a világ jobbik feléről is.Első dolguk,összeröffentették a fityiszmaffiát,innentől onként lemondatták a polgármestert,föloszlatták a választott képviselőtestületet,de még a több ezres lakósságtól a polgármesteri hivatalt is áthelyezni készülnek az ötödik határba.Mindezt a magyarok tengerének partján ahol a parti sávban már csak ők terpesztik a seggüket a nekik épített palotákban.
bretagne
Lehet fikázni Bajnait és Gyurcsányt! De ők legalább fizetés nélkül csináltak, amit tudtak.
Orbán mikor adott bármit is saját zsebéből? Semmit. És hol van az a pénz, amit O.V. könyörgésére adtak az emberek az államadósság csökkentésére? Erről miért nem beszél senki? És hol van már az ócsai nyomortelep, ahová soha nem költöznek be a deviza-hitelesek? Ne szelektáljunk a hatalmak között, inkább tárgyilagosan írjunk és beszéljünk! Ezzel a közmunkával vannak oda? Ez nem valódi munkahely! Ezzel nem lehet javítani a munkanélküliségen! Egy millió munkahelyedt ígértek!!!
ga-bika
Ilyen a tipikus szőke nő.Önálló gondolata nincs,csak szajkózza amit a vezér parancsolt.Ő mondta:"ha a miniszterelnök úr megmondta,akkor az úgy is van..."
marlin
@entero: Na, ja!! Madarat tolláról, . . . . . !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.