Nagyobb figyelmet is kelthetett volna az az állítás, amit 2012 őszén tett egy rádióbeszélgetésben Bokros Lajos, a kilencvenes években bevezetett, sikeres intézkedéscsomagjáról közismertté lett közgazdász, jelenleg európai parlamenti képviselő. Nem kevesebbet állított, mint hogy a többség által legsúlyosabbnak érzett gond sokkal könnyebben megoldható lenne, mint képzeljük. Máshol tornyosulnak a legnagyobb bajok.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: "Ezt én jobbnak tartom minden szempontból, de én jól megleszek ha újra jön a... "

Itt a lényeg, neked minden kormány alatt jó lesz, hiszen felépítettél a tudásoddal egy nagyon jól működő gyárat. Így a mostani kormány lépései, aminek következményeként elmaradnak a beruházások, munkahelyek szűnnek meg, a befektetők nem érkeznek akkora számban mint korábban, téged nem érintenek, viszont hidd el, hogy sokakat igen, és ezért sokan változásra vágynak.
entero
@dzurinda:
Viszont ezt ne úgy akarják majd elérni hogy a sikeresen működő cégek, gyárak dolgát meg akarják majd nehezíteni, akik eddig is becsületesen fizettek ennek az országnak és a dolgozóknak. Kétlem hogy az embereim többsége, akik ugye "munkás" emberek, örülnének annak ha jóval nagyobb lenne az adó. Nem lenne mindegy annak aki eddig mondjuk 300 ezer után csak 16 % - ot fizetett és szépen megélt belőle.
dzurinda
@entero: Most kihoztál a sodromból. Hol a jó égben írtam én olyat, hogy adót kellene emelni? Mindenhol azt írom, hogy kiadást és adót kellene csökkenteni, valamint befektetőbarát, kiszámítható gazdaságpolitika kell, hogy visszatérjen a bizalom.

Hol írtam adóemelést? Hol? Hol???

Te jó ég, tényleg, hol???
entero
@dzurinda: Akkor nem értem mi a baj az egy kulcsos adóval? A több sávos adózás csökkentené a keresetüket valószínűleg.
kukac50
kiszámítható gazdaság politikára, piacokra lenne szükség,utána már alakulna a befektetés is,. Addig még hazudoznak a politikusok,naponta mást mondanak, a törvényeket naponta változtatják addig bizalom nem lesz.
entero
@dzurinda: Most mennem kell, nem eltűnök ahogy marlin szokta mondani, csak dolgom van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.