A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 45 éves budapesti férfi, szilveszter este, egy vita során, szamuráj karddal megvágta a combját egy másik férfinek, a főváros XIII. kerületében. A támadás során a 43 éves férfi életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínen elfogták a kardos támadót, akit őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Én tudom! Csakis egy álruhás, agyonszolizott, részeg norvég lehetett! :)))
entero
@Rézangyal: Mintha lett volna már egy hasonló, valami Mortimer nevezetű egyén ha jól emlékszem. Nem volt nehéz a műszakod szilveszter éjszaka? Vagy nem dolgoztál? B.Ú.É.K. !
Rézangyal
@entero: 31-én reggel 7-től este 7-ig voltam. Sokan voltak nagyon. Az estét otthon töltöttem. BUÉK neked is. Egyébként jól emlékszel, a Mortimer egy elfajzott svéd volt :)
entero
@Rézangyal: Norvég, svéd? Azt hiszem további eseteket nem keresek:-)
csikknorisz
Nyilván a Meklód-klán tagja, ők csikkzsebből is kardot tudnak rántani. Vigyázzunk, itt vannak a buckalakók. Vagy mi, hegylakók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.