Az év leggyengébb forgalmával zárta a lakáspiac a 2012-es évet a mindössze 6061 db tranzakciójával, derül ki a Duna House legfrissebb közleményéből....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nálunk egy kétszobás gázkonvektoros lakást, ami 57 nm.+ zárható pince jár hozzá, téglaépületben, 6,5 millió volt 2003-ban. Most 4 milláért nem megy el .Már 1 éve a kutya sem nézte meg. A lakótelepen lévő garázsok ára 600-700 ezer forint, 1,3 millió helyett:))
miazavalami
@Kutyafüle: Nemcsak nálatok, az egész országban! Nekünk családi ház van , vegyes tüzelés, padlástér beépítve. Szeretnénk eladni , mert nagy, de a kutya se kíváncsi rá. 2 érdeklődő volt , mikor kimondtuk az árát majdnem kiröhögtek. Fillérekeér megvennék! Azok a szerencsétlenek esnek megint pofára akiknek hitel miatt el kell adni szinte semmiért.
Kutyafüle
@miazavalami: Nálunk dettó ez van. A családi házak, abszolut áron alul értékesíthetőek.
Tehát a vételár+ felújítás összege alatt mélyen, adható csak el :(( Nagy bukta:((
miazavalami
@Kutyafüle: Itt már nem is építenek új házakat , mert nincs miből a társasházakat nem tudják eladni. Nincs az embereknek pénze. Miből vegyenek? Megszűntek a fiatalokat segítő programok is .
Kutyafüle
@miazavalami: Építkezni? kész öngyilkosság! A legjobb esetben is négyzetmétere 250-300 ezer ft. tehát egy átlagos 100 nm.-s ház 25-30 millió. Persze attól is függ, hogy a telek hol van?
Abszolut eladhatatlanok az emeletesnek épült családi házak. Sok a rezsije, nehéz kifűteni.
Viszont érdekes tendencia, hogy a falusi parasztházak viszonylag hamar, és jó áron elmennek. Fiatalokat segítő kölcsön az meg egyenesen röhejes. Ha jól tudom, 2 milliós támogatás van 3 gyerekre, na most ki az aki 3 gyerek mellett tud építkezni?
miazavalami
@Kutyafüle: Én falun élek, igaz nem parasztházban. Jellemző a hirdetésekre , hogy cserélnének . A városi nagyobb értékű de kisebb lakásokat , falusi nagyobb házakra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.