A Fidesz valószínűleg azért fújt visszavonulót az előzetes választási regisztrációval kapcsolatban, mert úgy érezte, többet veszíthet az ügyön, mint amennyit nyerhet – erről Gyurcsány Ferenc beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint úgy gondolkodhattak a pártban, hogy ezer más módon is befolyásolhatják majd a választásokat. A politikus úgy véli, ez a kormányzat ezernyi apropót szolgáltat ahhoz, hogy összefogásra késztesse az ellenzéket. Az ellenzék bízhat Orbán Viktorban, akinek megszűnt a realitás érzéke, a jövőben is hibát-hibára, botrányt-botrányra fog halmozni a kormány – tette hozzá.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!! Feri hol a diplomamunkád?
silber13
Pesta! Hogy kerül ide egy diplomamunka? Már megint fröcsögsz, mint a Facebookon? Te Isten bizony, nem vagy komplett! Nagyon sokan kíváncsiak lennénk a te állítólagos diplomádra, na meg a diplomamunkádra, de ha valami lehetetlen, úgy ezen dolgok megismerése is az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.