Bayer Zsolt szombati, felháborodást kiváltó publicisztikája után újabb írást tett közzé, melyben állítja: szándékosan félreértették, senki nem akar likvidálni egyetlen cigányt sem. Provokatív véleménycikkével mindössze a közvéleményt szerette volna felkavarni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Szolzsenyicin:
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Na, ebből tisztán láthatjuk, hogy ma Magyarországon a "bayerek" az igazi kommunisták, és a Fidesz az ő kommunista pártjuk!!
Valahogy ezt kell szem előtt tartani, ott ahol a Fideszről esik szó!!
silber13
Zsóti, te hímringyó! Neked nincs és sose volt pártod, csak fejhető tehenek csoportja. Hogy mást ne említsek, az esztergomi fityisznyikek pártfogó tevékenységéet veled kapcsolatban, valamilyen Meggyes baromarcú vezérletével.
keresztapa
Szeresd a cigányt, még akkor is ha ő utál! Imád a zsidót mert ő tesz tönkre! Ámen.
varirmag
@keresztapa: ...és véletlenül se olvasd el a cikket amiről szó van ! De ha elovastad
forgasd ki,ragadj ki belőle néhány szót,félmondatot !
Aztán , hajrá ! Az alaphangot már megadták !
keresztapa
@varirmag: Sok fórumozó nem jut el odáig, hogy tudja, felismerni azt az "okot", ami emberből váltja ki, azokat az érzéseket, amelyeket leír, Ron Werber akció egysége már elkezdte a szemben állások mérgét szétteríteni, alaphangra hangolva, már Isteni akaratot
is igényelve a Hitgyüli révén. Zsolt csak azt írta ami jelenünkben a falvak cigány terrorját
vetíti a köz elé. "Én rendet akarok "Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember
boldoguljon ebben az országban, és minden társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból. Na most ha ez a falu
társadalma ellen van, akkor jogos az elhatárolódás, de ha a faun élők akaratát fejezi ki,
akkor akik ezt az akaratot nem tisztelik, elhatárolódnak, nem különbek azoknál akik
a bűnt elkövetik, és mennyiben felelősök mindazok, akik rosszul értelmezett emberjogi érzékenységüktől vagy csupán egyszerű érvényesülési szándékaiktól vezérelve támogatják a lopást, gyilkolást, a falun élők rovására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.