Kedden még azt ígérték, mostantól ügyelnek arra, hogy ne jelenjen meg náluk olyan írás, ami gyűlölködésre adhat teret. Szerdára átírták a közleményüket, amiben már inkább arra kérik olvasóikat, álljanak ki a lap, Bayer Zsolt és a kormány mellett - olvasható az Indexen.

A lap arról számol be, hogy atírta a Magyar Hírlap tulajdonosa, Széles Gábor és Stefka István főszerkesztő azt a közleményt, amit még kedden adtak ki a Bayer Zsolt publicisztikája miatt a "lapot ért támadásokra". Az eredeti Válasz a támadásokra című írás már nem érhető el a Magyar Hírlapon, csak a frissített verzió, ami bár jelentős mértékben megegyezik a kedden megjelent közleménnyel, de kimaradt belőle például az a rész, melyben elnézést kérnek, amiért Bayer Zsolt publicisztikája "félreértésekre adott okot".

A felháborodást Bayer Zsolt hétvégi cikke váltotta ki, melyben a szigethalmi késelésre utalva úgy fogalmazott: „Akiket megkéseltek a gyáva, undorító, kártékony állatok. (...) a tények pedig azok, a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (...) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Az MH inkább rúgná ki saját magát és a Bayer féle nézeteket vallókat.Ez bölcs dolog lenne,s segítené a szellemi megújulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.