Az Orbán-kormány vélt hibáinak hangoztatásában nagy volt az összhang, ám a megoldáskereséskor már nem tudtak mindenben egyezségre jutni a keddi ellenzéki egyeztetésen. Az adókulcsokról és a különadók kivezetésének ütemezéséről – főként az MSZP és a Demokratikus Koalíció véleménykülönbsége okán – nem született közös álláspont. A Fidesz úgy reagált: az ellenzék az emberek keserves munkával megkeresett pénzével ismét a bankok és a multik zsebét akarja teletömni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Azt még így előre nem lehet kijelenteni, hogy nincs egyezség. Hatásvadász Fidesz, megpróbálkozik a zavar keltéssel.MInt ez a mondata például

"A Fidesz úgy reagált: az ellenzék az emberek keserves munkával megkeresett pénzével ismét a bankok és a multik zsebét akarja teletömni."
Hogy oda ne rohanjak, sírva ne fakadjunk mindjárt? Még ti beszéltek keserves munkával megkeresett pénzről? Na...
Mobil123
Na csak markodjatok, és adjátok lóvat a fidesz alá. Hülyék.
Hellcat
Jólvan MNO...így is elő lehet adni azt hogy, " A főbb témákban egyezségre jutott az ellenzék, viszont pár kérdésben nem tudtak megegyezni. Trükkös kis cikk, a sok hülye mé a végén bedől neki.
No_Fidesz_No_Problem
De bájos :)

Elkezdték sulykolni, hogy az ellenzék állítólag egymást marja :)
No_Fidesz_No_Problem
"A Fidesz úgy reagált: az ellenzék az emberek keserves munkával megkeresett pénzével ismét a bankok és a multik zsebét akarja teletömni."

hehe és LOL

A Fidesz-módszer sokkal korrektebb: einstandolni kell az emberek keserves munkával megkeresett megtakarítását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.