Minden betétazonosításra alkalmas adatot adjanak ki a svájci bankok a magyar betétesekről - ezzel a kéréssel fordul a magyar kormány az alpesi országhoz. Minden magyar befektetést 35 százalékos forrásadóval kívánnak megadóztatni - közölte kormányszóvivői tájékoztatón Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
"Svájcban keresi a kormány az eltűnt magyar pénzeket"

Inkább nézzetek bele a zsebetekbe..ott lesz az, higgyétek el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@human: Svájcnak a pénze dolgozik és nem a lakósságot fosztogatja mint az egyszeri diktátor aki mindenféle tótágast elkövet a saját hülyeségéből eredően,ahoz viszont van esze hogy a saját zsebét első,de második körben méginkább telerakja nem csak forinttal ,de más valutával is.Azt a bizonyos neki annyira nemtetsző "emút nyócévet "kemény közös valutában vette föl anélkül hogy valami közszolgálati hasznot hajtott volna.Ez megint nemmás mint világpiaci szarkavarás az itthon,de máshol méginkább dolgozó magyarok kárára.
nyugger68
Nagydobbal verebet fogni? A gyerekeivel kezdi Lázár? Ő jelentette ki nem olyan rég,hogy a gyermekeinek is van Svájcban bankszámlája és egyébként is mindenki annyit ér,amennyije van. Undorító gazember.
Boros Anikó
Ezek hülyék.Bank?Miért nem a saját házuk táján sepregetnek?Az országház,és a klikkjeiknél van a pénz mindenki tudja .A tetű banda ,ne megint ilyenekkel legyenek elfoglalva,hisz ami pénzt el raboltak legálisan az már elszállt,mint ahogy a holtakat sem lehet vissza hozni,azt sem.Munkát ,és kenyeret teremtsenek a magyar népnek,ne a kint levő pénz foglalkoztassa,hanem az itthoni munka teremtése a barom arcú férgeseit.Mindig egy olyan témát dobnak be mellyel elpróbálják vonni az emberek figyelmét.Annak a pénznek már reszeltek,de annak is ,hogy bármely bank felvilágosítást adjon nekik.
human
Állami megrendeléseket csak nem offshore cégek vállalhassanak el! Mint kiderült a fidesz környékén is gombamód nőnek az offshore cégek, úgyhogy reménytelen a kérésem.
Nakimaga
Még javaslom a Fidzsi és a Kajmán-szigeteket,mert a Fidesz nyilván nem Svájcba mentett!
gabrella
Én azt gondoltam a 23 év óta garázdálkodó kormányoknál keresse és a hozzájuk tartozó haveri körökben!
Elszámoltatás, ezt igérték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.