A spanyol befektetési tanács két alkalommal is további dokumentációt kért az engedélyezéshez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Talán rájöttek fizetés képtelenek vagyunk, nagy az államháztartási hiány.
balos
@szaboria1: Gyanús körülmény az is,hogy amit az adóból kéne fizetni a geciéknek,azt az EU tól várják és követelik!Akkor milyen adósok lehetnek úgy igazából?Szerintem ott nyugaton már ismerik a kleptomániást!
Peller Anikó
@balos: Nehezen igazodnak el rajta, mert mindenkit eleve normális emberként kezelnek és nem bűnözőként. De lassan lassan nyílnak a csípák és rájönnek, hogy cigánykodással állnak szemben aki nem méltó a tisztességes emberi címre.
balos
@Peller Anikó: A környezetünkben rengeteg említett él és sajnos az eltelt évek alatt nem akarnak kitörni a nekik olyan boldog "mocsokból"!olyan jó lenne látni,hogy emberként viselkednének,de aki így él közöttük azt kiközösítik,mert olyanok,mint a fideSS!A nemzethy "büszkeséget" kompenzálják a rombolás élvezetével!A gyülőlet már a génjükben van,mert utálják,ha valaki nem olyan aljas,mint ők!Elnéztem mostanában a bicikli közvetítéseket és nem is értem,hogy még a szlovénok is kultúráltabb képet mutatnak országukból,mint a magyarok!Az a szemét ami itt van nem szúrja a szemét a szemét megvezetőinknek?Bezzeg a karmelittában a "lóvári "embernek" próbál látszani,pedig mocskos rohadt hazaáruló tömeggyilkos tolvaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.