A kormány minden eszközzel el akarja kerülni, hogy a decemberi tüntetések motorjának számító Hallgatói Hálózatot is a tárgyalóasztalhoz engedje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: Van egy "A hullám" című német film. Az autokrácia kiépüléséről szól. Érdekes kis film. Segít megérteni a diktatúra kialakulásához vezető utat.
No_Fidesz_No_Problem
Pedig jobban tenné, ha tárgyalna, mert Ronnie még a végén gyűlöletkampányt talál építeni arra, hogy a fideszkormány nem ül le egy asztalhoz az őt megválasztó és hatalomba juttató választópolgárok egy tiltakozó csoportjának a küldöttségével :D
dubitus
@kukac50: Nem elég az, hogy szabadságharcosnak tartja magát (aki tud a fülkében is forradalmat csinálni!), hanem egyedül Ő a szabharcos!
Ráadásul pártja neve szerint ők a "fiatalok", mit akarnak tehát a mostani diákok!
Még meg sem születhettek, hiszen apjuk-korabeli a fiatal! Meg nem született pediglen ne akarjon forradalmat csinálni, forradalmár szerepében tetszelegn i!
sóher
Bezzeg 2006-ban a futbal huligánoknak lehetet bűntetlenül háttérből Orbán fürrer Tamás irányitott!
human
@dubitus: Erről a fülkeforradalomról egy kép ugrik be, ahogy Orbán ül a vécén és iszonyatosan erőlködik, de csak egy kis valamit tud produkálni. Aztán ezt a kis eredményt is lehúzza vécén :)
Dr. Felipe
Hát kivel akarnak tárgyalni? A fidelittaSS al a romkocsmában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.